Varumärket är vad andra upplever!

Ett varumärke kan bäst kanske beskrivas som associationer, det där kom känns och upplevs. Ett starkt varumärke är välkänt, tydligt och positivt laddat, både inifrån och ut. Allt ska harmonier; typsnitt, färger, bilder etc. och ska visa en bild av vem du eller företaget är.

När du arbetar med mig, oavsett om du bygger företagets- eller ditt personliga varumärke kan du räkna med en transformerande process för att hitta företagets/ditt why, din målgrupp, din nisch och ditt/företagets autentiska bild. 

Varumärket hjälper dig och ditt företag att klargöra och uttrycka det värde du kan leverera till din målgrupp, kund, arbetsgivare eller kollegor. Det är ingen tävling i att se hur synlig du kan vara, det mäts inte i antalet likes eller hur många inlägg du kan göra per dag och inte ett syfte att sätta dig eller företaget  i centrum av världen.

 

Det handlar om; vem du är, vad du står för och hur du skapar värde till din omvärld för att bli mer attraktiv på talang- och kundmarknaden, oavsett du är CEO, konsult eller vill söka nya jobbmöjligheter.

Prenumerera på min blogg och nyheter

INTEGRITETSPOLICY

COPYRIGHT © 2020, MICHELLE DANDENELL, Stockholm

  + 46 70 610 50 23 | michelle@dandenell.se

  • Facebook Basic Square
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon