top of page
DSC_4086x_edited.jpg

Nyckeln sitter i tillväxten – att skapa värde och meningsfullhet 

Följ med på en resa av tillväxt, värde och meningsfullhet när vi tillsammans bygger starka och vinnande varumärken. Efter år av erfarenhet som marknadschef och varumärkesstrateg för bl a ett  av Sveriges största IT-företag, IT-start-ups m.fl  har jag paketerat min kunskap och erfarenhet för att hjälpa fler företag att bygga och utveckla starka varumärken.

Med mitt unika tillvägagångssätt "Mindset, Branding & Marketing" kan jag hjälpa företag att skapa en stark, framgångsrik varumärkesidentitet. Genom att använda mina styrkor - Futuristic, Ideation, Activator, Strategic och Significance *  - kommer vi tillsammans att förvandla varumärket inifrån och ut. Det är människorna i organisationen som bygger varumärket!

* Strenghtsfinder

Bilder till dandenell2.png

Så jag tog ett djärvt beslut. Jag pausade mitt hektiska liv och tog ett steg tillbaka för att fokusera på mig själv och min personliga utveckling. Jag började fundera över hur jag kunde bli en bättre sparringpartner, hur jag kunde hjälpa andra att bygga starka och vinnande varumärken som inte bara handlar om företaget, men även om människorna bakom det.

Det var inte alltid lätt. Som någon som alltid hade fokuserat på att prestera, kämpade jag med min kreativitet och ifrågasatte ibland om mitt expertområde kanske var för brett. Men genom att dyka djupare in i ledarskap och personlig utveckling, började jag se klarare.

Jag insåg att jag ville använda hela min verktygslåda för att hjälpa mina kunder att utveckla starka och vinnande varumärken. Jag insåg att tillväxt handlar om mer än bara pengar – det handlar om att få människorna i ett företag att växa. Och när människor växer, presterar de bättre, vilket i sin tur leder till företagets tillväxt.

Idag är jag mer fokuserad och engagerad än någonsin. Jag är dedikerad till att hjälpa andra att skapa värde och meningsfullhet genom starka och vinnande varumärken. Genom min resa har jag lärt mig att klokskap och tokskap går hand i hand, och att det är människorna i organisationen som bygger ett varumärke. Och det är just denna insikt som gör mitt arbete så meningsfullt och kul.

Vi tar det från början...

I början av 2000-talet, hade jag en betydande roll som marknadschef och varumärkesstrateg för ett av Sveriges största IT-företag.  Jag var högpresterande, full av energi och ambition, ständigt på jakt efter att uppnå mer, tjäna mer. Men trots att jag befann mig på toppen av min karriär, fanns där en gnagande känsla av otillfredsställelse.

Time-out, reflektion och byta mindset

Spiralpil.png
Bilder till dandenell.se.png

Mindset | Branding | Marketing

Jag började identifiera mina styrkor - att vara framåtblickande, att skapa idéer, att hitta betydelse och att skapa strategier. Jag insåg att jag har en unik förmåga att se helheten i att bygga varumärket inifrån och ut. Jag insåg att jag ville och kunde använda hela min verktygslåda för att hjälpa mina kunder att utveckla starka och vinnande varumärken.

Formen landade i att arbeta med varumärken och då paketerade jag all min kunskap och mina verktyg fanns inom Mindset, Branding och Marketing.

Nu har du en bild över vem jag. Så, hur kan jag hjälpa dig? Nu vill jag ju veta lite mer om dig och vad du behöver hjälp med. Så varför inte boka en digitalfika? Det gör du lätt genom ett enkelt knapptryck!

Michelle

VAD MINA KUNDER SÄGER...

AC_edited_edited.png

Michelle ser samband på ett exceptionellt och nytänkande sätt som alltid bygger på fakta. Hon har en speciell förmåga att skapa lösningar och förändringsprocesser som leder till resultat för organisationens utmaningar. Michelle är en modig, visionär ledare som har en mycket bred kunskap och erfarenhet kring att utveckla företagens varumärke både internt och externt. 

Jag ser fram emot att fortsättningsvis arbeta på ett eller annat vis tillsammans med henne och jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

- Kinga Lundlad

VD Leventa AB

bottom of page