Michelle_Dandenell_1_final.jpg

I keep innovation high on the agenda - challenging you to create the exceptional.

So you can be outstanding!

Om mig

Ärligt talat - att skriva min "om-berättelse" är inte helt enkelt. Det är lätt att fastna i vanligt corporate-bullshit eller bli för klämkäck eller för personlig... Varför är det alltid lättare att beskriva någon annan än sig själv?

Kanske för att jag, precis som du, har olika sidor, humör, utvecklingsfaser, bra och dåliga dagar, ja du vet.
Vissa dagar känner man sig i världsklass, andra dagar
inte fullt så härlig – å så undrar man vem man är och vadman kan – egentligen! Ibland är varenda steg och ord glasklart och ibland krävs det kreativitet, mod,
insikt och envishet för att hitta vidare. Tack och lov för att jag utvecklas och hittar spännande nya saker att upptäcka, både som människa och som
entreprenör och jag älskar det!

So, here we go!
Jag hoppade av en toppenanställning som marknadschef på ett av Sveriges största IT-bolag och startade min egen verksamhet. Med passionen för varumärke, affärer och människor utecklade jag mig i allt inom business, digital marknadsföring,
ledarskap och personlig utveckling.

Med facit i hand kunde jag inte gjort ett bättre val. Att få arbeta med att bygga och utveckla varumärken innebär ju att jag får använda min breda kunskap till att förverkliga min idé om att varumärken byggs av människorna i en organisation. Det är bara där och då som vi skapar verkligt värde till kunden! 

Jag har arbetat med varumärken - både företagens och det personliga i drygt 20 år i olika branscher och företag. Jag har haft förmånen att arbeta både strategiskt och operativt som Interims Digital Marknadschef, projekt-ledare, rådgivare samt coachat många företagsledare, ledningsgrupper och entreprenörer i syfte att stärka och utveckla deras varumärke både analogt och digitalt och det är lika roligt varje gång. Det handlar om transformation som förflyttar oss in i framtiden - I love it!

AC_edited_edited.png

Michelle ser samband på ett exceptionellt och nytänkande sätt som alltid bygger på fakta. Hon har en speciell förmåga att skapa lösningar och förändringsprocesser som leder till resultat för organisationens utmaningar. Michelle är en modig, visionär ledare som har en mycket bred kunskap och erfarenhet kring att utveckla företagens varumärke både internt och externt. 

Jag ser fram emot att fortsättningsvis arbeta på ett eller annat vis tillsammans med henne och jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

- Kinga Lundlad

VD Leventa AB