Michelle_Dandenell_1_final.jpg

I keep innovation high on the agenda - challenging you to create the exceptional.

So you can be outstanding!

Om mig

Ärligt talat - att skriva min "om-berättelse" är inte helt enkelt. Det är lätt att fastna i vanligt corporate-bullshit eller bli för klämkäck eller för personlig... Varför är det alltid lättare att beskriva någon annan än sig själv?

Kanske för att jag, precis som du, har olika sidor, humör, utvecklingsfaser, bra och dåliga dagar, ja du vet. Vissa dagar känner man sig i världsklass, andra dagar inte fullt så härlig – å så undrar man vem man är och vad man kan – egentligen! Ibland är varenda steg och ord glasklart och ibland krävs det kreativitet, mod, insikt och envishet för att hitta vidare. Tack och lov för att jag utvecklas och hittar spännande nya saker att upptäcka, både som människa och som entreprenör och jag älskar det!

So, here we go! 2004 avslutade jag en toppenanställning som marknadschef på ett av Sveriges största IT-bolag och startade min egen verksamhet. Med passionen för branding, business och människor och som den kunskapsjunkie jag är, ägnade  jag mycket tid (precis som nu) och engagemang till att djupdyka inom business, digital marknadsföring, ledarskap och personlig utveckling.

Med facit i hand kunde jag inte gjort ett bättre val. Att få arbeta med företagets varumärke inifrån och ut innebär ju att jag får använda min breda kunskap till att förverkliga min idé om att varumärken byggs av människorna i en organisation. Det är bara där och då som vi skapar verkligt värde till kunden och då kan vi göra smashing business för alla inblandade! 

Jag har arbetat med varumärken - både business och det personliga i drygt 20 år och som entreprenör de senaste 15 åren med olika branscher, företag, företagsledare och entreprenörer. Jag har fått förmånen att hjälpa många företagsledningar och entreprenörer i syfte att stärka och utveckla deras varumärke digitalt. Det är lika roligt varje gång.  Jag går all-in för att förstå och för att sedan utmana och utveckla gammalt till nytt. Allt handlar om förändring och utveckling som förflyttar oss in i framtiden - I love it!

"En modig, visionär ledare"

Michelle ser samband på ett exceptionellt och nytänkande sätt som alltid bygger på fakta. Hon har en speciell förmåga att skapa lösningar och förändringsprocesser som leder till resultat för organisationens utmaningar. Michelle är en modig, visionär ledare som har en mycket bred kunskap och erfarenhet kring att utveckla företagens varumärke både internt och externt. 

Jag ser fram emot att fortsättningsvis arbeta på ett eller annat vis tillsammans med henne och jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

Kinga Lundblad, VD Leventa AB

Prenumerera på min blogg och nyheter

INTEGRITETSPOLICY

COPYRIGHT © 2020, MICHELLE DANDENELL, Stockholm

  + 46 70 610 50 23 | michelle@dandenell.se

  • Facebook Basic Square
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon