top of page
Michelle_hem.jpg

If you wanna be outstanding -

Standout

Vill du få bättre säljresultat med strategier som skapar varmare leads, högre förtroende,  lönsamma, nöjda och långvariga kundrelationer?

Jag lär företag, ledare och entreprenörer att utveckla och transformera starka varumärken som får både deras affär och person att växa

Är du redo att göra bättre och värdefullare affärer? Är du övertygad om att både 
företagets- och ditt personliga varumärke
är viktigt för att skapa ett högt förtroende
på både kund- och talangmarknaden?

Allt handlar ju i slutänden om relationer - 

people buy from people

De som vänder sig till mig är företagsledare, chefer, ledningsgrupper, säljare och entreprenörer som vill bygga och utveckla sitt och företagets varumärke. De anlitar mig som interim manager, eller som strategisk rådgivare eller de anlitar mig som varumärkesarkitekt och coach. Vad behöver du?

VI SNACKAR OM DITT VARUMÄRKE UNDER 45 MINUTER - GRATIS SÅKLART!
Om du är redo och att bygga ett starkt varumärke, få engagerade medarbetare och fler affärer är det här ett samtal för dig.
Michelle Dandenell_2020.jpg

Hej där!

Behöver du skapa nytt, boosta eller göra en total makeover av varumärket kan jag hjälpa dig och ditt företag  att skapa ett varumärke som attraherar och engagerar både kunder, medarbetare och talangmarknaden. 

Jag har under 20 års tid hjälpt företag, ledare och entreprenörer att utveckla och transformera starka varumärken som får både deras affär och person att växa. 

Välkommen till mitt vardagsrum, arbetsrum, klassrum, styrelserum och skaparrum! 

Jag är varumärkesarkitekt/strateg, digital marknadschef, utvecklare, utbildare, kunskapsjunkie, nyfiken, thought leader, knowledge broker, frihetsälskare, skärgårdstjej, inspirationskock, vandrare, envis, överpresterare och projektledare med en aldrig sinande idébank och full av tillit till att allt kommer att bli bra.  

Japp, jag är inte bara en sak och jag slår vad om att du inte heller är det. Eller hur? Jag har en klok morbror som en gång sa att man inte ÄR sin jobb- titel och det är ju faktiskt sant. Eller hur? Vad är du mer än din titel? 

Jag är glad att du är här och ser fram emot att få
hjälpa dig att utveckla dig och ditt varumärke!

Vill du veta mer om min story kan du läsa här.

"I keep innovation high on the agenda - challenging you to create the exceptional"

FREEBIES FÖR ATT LEVLA UPP DITT VARUMÄRKE, FÖRETAG OCH LEDARSKAP

01

Grymma tips
Bygg ditt personliga varumärke.jpg

Allt du behöver veta - en steg för steg guide hur du bygger ditt personliga varumärke och får fler kunder!

02

Det funkar faktiskt!
Smarta vanor för framgång och flow.jpg

Jag får ofta frågan varför jag slänger benen över sängkanten i ottan på morgonen. I den här guiden berättar jag varför och ger dig mina smarta tips för en superstart på dagen!

FREEBIE
bottom of page