top of page

Tack, tack, tack!

Tack snälla ni alla som hört av er, kommit med glada tillrop och gett oss feedback på vår nya webbsite som gick live denna vecka. Vår förhoppning är att The Futurebook kommer att kunna inspirera många till en positiv förändring och vara med och bidra till att sätta det organisatoriska välmåendet på agendan.Happy Friday och trevlig helg!

Oj, vilket fantastiskt mottagande vi fick när vi lanserade vår nya hemsida. Självklart var vår förhoppning att ni skulle gilla vårt system för Personal Management och CHR, men att vi på så kort tid skulle få flera möten och många frågor det hade vi inte kunnat drömma om. Det visar kanske att Gallup Research har rätt när deras färska studie visar att bl. A digitaliseringen ställer allt högre krav på snabbrörlighet och innovation och framtidens organisationer kräver en annan typ av ledarskap. Ständiga förändringar gör att ledarskapet handlar om att inspirera till visionärt tänkande, mod och få människor att växa genom att utveckla sig själva, Personal Management. Studien visar att anställda vill arbeta för ett högre syfte snarare än att bara invänta lönechecken. De arbetar inte bara för att arbeta, utan för att karriären är en integrerad del av deras liv. Deras higher purpose. Historiskt har anställda förväntat sig att arbeta för en chef, men nu vill de ha en coach. De vill inte bara vara tillfredsställda i sin roll eller i sitt arbete, utan de anställda vill ha personlig och professionell utveckling, omedelbart och för framtiden.

Så, de företag som kommer att lyckas bäst behöver sannolikt lyfta in Personal Management på en högre nivå på agendan och det är ju här vi vill hjälpa till!Gillar du, precis som vi, att prata om personlig utveckling, ledarskap, business, välmående, impact och är i en beslutande position så hänger vi gärna med dig. Är du intresserad berättar vi även mer än gärna om vad vi kan bidra med.

The Futurebook – Empower people. Disrupt the business. Change the world. The Futurebook skapar det transformativa lärande som krävs för att disruptera sättet att skapa framgångsrika företag. #futurebook #thefuturebook #dandenell #empowerpeople #disruptthebusiness #changetheworld Läs mer här.

Commentaires


bottom of page