top of page

Nu är det dags för mig att göra mitt personliga bokslut för 2020


2020 var året då allt vändes upp och ner på allt det vi trodde att vi visste om livet. Corona såg till att våra uppsatta mål i mångt och mycket raserades och vi blev smärtsamt medvetna om att vi behöver tänka över våra liv, hur vi lever och hur vi vill leva. En del vaknade andra somnade och stoppade huvudet i sanden. Nu är det dags att knyta samman säcken med allt som du gått igenom.


Gör som många av mina kunder och följare, ladda ner mallen för att reflektera över året som gått och gör ditt personliga bokslut så att du sedan kan lägga det i "bokhyllan" för gott. Du har allt att vinna på att göra avslut med dåtiden för att göra plats för framtiden!

Du kan ladda ner din mall på nedanstående länk, vänta inte för länge, jag kommer att plocka ner denna möjlighet den 13 januari. Ingen stress, du har gott om tid. När du laddat ner mallen för ditt personliga bokslut kommer du vi om några dagar dessutom skicka dig mallen som ger dig allt det du behöver för att sätta dina grymma mål för 2021. Dessutom får du en liten bonus när du laddat ner båda guiderna.

Det här är min och mitt teams gåva till dig eftersom vi vill att du ska få bästa möjliga start på 2021. Tillsammans skapar vi rätt mindset och momentum!


Ge dig själv en stund till återblick på det gångna året och reflektera över de utmanande frågor som mallen ger dig.


Du kan ladda ner ditt personliga bokslut här! Önskar er alla ett Gott Nytt År


 

Vill du få nyheter, bloggar, verktyg, inspiration och erbjudanden direkt till din brevlåda? Signa upp dig här!


Comments


bottom of page