top of page

8 smarta ritualer jag gör varje dag som förändrar hur jag lever, arbetar och får ett bättre flow.

Uppdaterat: 30 dec. 2020


En favorit i repris från förra året då jag ofta får frågan varför jag vaknar så tidigt – och dessutom gillar det. För att svara på det på bästa sätt vill jag därför dela med mig av hur jag tänker för att optimera mina möjligheter till att få en riktigt bra dag. Då kommer du förstå varför jag älskar att vakna kl. 05.00!


Jag har under de senaste snart 20 åren ägnat mycket tid till att läsa och lära om min personliga utveckling. De senaste fyra åren har jag tagit detta till ytterligare en nivå och verkligen satt detta högt upp på min livsagenda.


Vi tror ju ofta att framgång kommer från de stora besluten vi tar en-gång-i-livet oavsett det är i vårt personliga eller professionella liv. Men, det är INTE det vi gör en gång om året som kommer att göra dig framgångsrik. Det är vad du gör VARJE DAG!


Några av mina dagliga ritualer är inspirerade från flera av mina gurus och personliga PT´s. Här delar jag gärna med mig av 8 kraftfulla ritualer jag gör varje morgon och kväll. Testa du också. Det värsta som kan hända är att du förändrar ditt liv från och med idag.

Jag älskar orden ”tidigt” och ”vänta”. Tidigt för mig betyder tidiga kvällar och tidiga mornar. Då maximerar jag min vakna respektive sovtid och kan prestera mitt bästa under dygnets vakna timmar. Vänta är för mig en utmaning då jag ständigt får träna på mitt tålamod. Dock har jag lärt mig att ordet vänta är fyllt av magi – det är nämligen i mellanrummen saker och ting händer! Vad jag menar är, att när jag satt en boll i rullning och gjort det jag kan, behöver jag vänta på rätt timing för att allt ska falla på plats.


Så här gör jag – kanske du vågar testa du med? Se vad som händer, men, - som du säkert vet behövs träning och tålamod å så lite jävlar-anamma såklart!


Här kan du ladda ner mina 8 smarta morgonritualer som får din dag att bli så mycket bättre.
Once you create a ritual, then you create the habit!


 Vill du få nyheter, bloggar och erbjudanden direkt till din brevlåda? Signa upp dig här!


 

תגובות


bottom of page