Standout online and

grow your business!

Marketing as a Service

Är du företagare och entreprenör? Då kan den här tjänsten vara något för dig. En tjänst som du kan behöva för att ta företaget framåt.

 

Tjänsten MaaS, Marketing as a Service, hjälper företaget att stärka sin position på marknaden genom att jag och mitt team är din "marknadsavdelning" samt kan vara din strategiska businessrådgivare.

 

Många av mina kunder behöver kontinuerlig hjälp med bygga och utveckla sitt varumärke, öka sin synlighet och få fler kunder över tid. Därför har jag skapat en tjänst där vi tillsammans skapar en lösning som innehåller det ni behöver hjälp med – oavsett om det gäller att bygga det visuella varumärket, hemsida, conten- och inboundstrategi, sociala medier, affärsutveckling eller employer branding.

Eller alltihop.

Min erfarenhet är att alla företag, oavsett bransch och storlek behöver se över sitt varumärke och tjänster för att synas mer online för att göra bättre affärer. Många små- och mindre företag vill inte eller kan inte ha egna resurser att implementera det som krävs för att bli mer synliga för marknaden. Därför, har jag skapat tjänsten Marketing as a Service som möjliggör att du själv kan välja det stöd du behöver – och inget mer. Pay as you go!

 

Låt oss träffas över zoom eller telefon för ett kostnadsfritt möte om ca 15 min för att klargöra dina behov och därefter som om jag och mitt team är de rätta att hjälpa dig. Har vi match så skräddarsyr jag och mitt team ett upplägg som passar just dig och ditt företag.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Innehall

MARKETING AS A SERVICE

SMALL

För dig som vill fixa din marknadsföring själv men behöver stöd med strategi, planer och do's under en halvdag i månaden.

DU FÖRBINDER DIG TILL 6 MINST 
MÅNADERS ABONNEMANSAVTAL.

PREMIUM

För er som behöver kontinuerlig hjälp med att genomföra strategier och planer,
under 12 tim i månaden

DU FÖRBINDER DIG TILL 6 MINST 
MÅNADERS ABONNEMANSAVTAL.

EXCECUTIVE

Executive brand- & businesscoaching. Mentorskap. Personligt ledarskap.

1 timme gratis discovery session IRL/Online

Under 60 min per vecka fokuserar vi enbart på dig och ditt företags växande.

Du kommer att ha min odelade upp-märksamhet kring business- och marknadsstrategi, rådgivning, mental träning, ledarcoaching samt ditt eget varumärke. 

Målet är att du ska få en helt ny syn på ditt företagande, dina planer, dina mål, din sälj- och marknadsstrategi och din unika väg att uppnå din vision.

INGEN BINDNINGSTID 

PÅSKRIVET AVTAL GÄLLER 1 MÅNAD

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Prenumerera på min blogg och nyheter

INTEGRITETSPOLICY

COPYRIGHT © 2020, MICHELLE DANDENELL, Stockholm

  + 46 70 610 50 23 | michelle@dandenell.se

  • Facebook Basic Square
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon