top of page

Dream team

Tillsammans med handplockade partners, där vi tillsammans delar mål, vision, värderingar och människosyn och där våra gemensamma strävanden binder oss samman, bidrar vi till våra kunders framgång. 

Partnerskap

I mitt nätverk av handplockade partners tecknar vi avtal med underkonsulter där vi tillsammans delar mål, vision, värderingar och människosyn och där våra gemensamma strävanden binder oss samman bidrar vi till våra kunders framgång. Vårt gemensamma syfte är att skapa och genomföra förändringsprocesser som leder till resultat för företag, ledningsgrupper, ledare, chefer, entreprenörer, intraprenörer och medarbetare till att prestera på topp och skapa framtidens arbetsplatser. Vårt mission är att all business och personlig utveckling baseras på styrkor, värderingar, välmående och lite jäklar anamma - våga sticka ut!

Empower people. Disrupt the workplace. Change the world.

Meet My Tribe

Jag har förmånen att få arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna konsulter som delar samma världsbild, värderingar och önskningar som mig. De vill, precis som jag, bidra med våra core genius för att skapa engagerade och attraktiva företag och organisationer i den nya världen. Möt några av dem här!

Michelle Dandenell

Entreprenör, marknad- och varumärkesstrateg, businesstrateg,  kommunikatör, utvecklingskonsult inom ledarskap, personlig utveckling, . Är grundare och VD för Castellane Future Ideation AB, Mindley HB samt owner &
co-founder till
 Futurebook.

  • Grey LinkedIn Icon

Kinga Lundblad

Föreläsare, EQ-specialist och  skapar magiska konferenser i Portugal.

  • Grey LinkedIn Icon
180724 Lili_12A6399.png

Lili Öst

Föreläsare, coach, utvecklingskonsult, CHR agent, changemaker, Personal Management samt owner &
co-founder till Futurebook.  

  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page