Att arbeta tillsammans med mig

Av både kunder och kollegor upplevs jag som prestigelös, lyssnande, empatisk, strukturerad och socialt kompetent. Jag sätter stort värde i att vårda mitt stora nätverk och viktiga relationer.

Jag ser med lätthet kopplingar mellan disparata fakta, händelser, människor och utmaningar och omsätter mina styrkor till lösningar som leder till resultat.

Jag håller mig ständigt uppdaterad på nya trender inom varumärke, digital marknadsföring, hr, ledarskap och personlig utveckling vilka alla områden är mina top-of-mind och jag ser den tydliga röda tråden mellan alla områdena.

Får jag drömma, och det får jag, skulle jag vilja skapa en gemensam enhet mellan marknad, hr och sälj - alla "äger" vi varumärket och förvaltar det i samma syfte men med olika roller.

”I keep innovation high on the agenda, challenging us to create the exceptional” Marcus Buckingham, TMBC 2013
TILLBAKA

"En modig, visionär ledare"

Michelle ser samband på ett exceptionellt och nytänkande sätt som alltid bygger på fakta. Hon har en speciell förmåga att skapa lösningar och förändringsprocesser som leder till resultat för organisationens utmaningar. Michelle är en modig, visionär ledare som har en mycket bred kunskap och erfarenhet kring att utveckla företagens varumärke både internt och externt. 

Jag ser fram emot att fortsättningsvis arbeta på ett eller annat vis tillsammans med henne och jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

Kinga Lundblad, VD Leventa AB

Prenumerera på min blogg och nyheter

INTEGRITETSPOLICY

COPYRIGHT © 2020, MICHELLE DANDENELL, Stockholm

  + 46 70 610 50 23 | michelle@dandenell.se

  • Facebook Basic Square
  • Linkedin Social Ikon
  • Instagram Social Ikon