top of page

17 AUGUSTI 2024 KL. 17.00

Nu slår vi
klackarna i taket!

Kom och fira tillsammans med oss på vårt gemensamma 60 års kalas

17 Augusti kl. 17-01

ÄNGLAGARAGET, DJURSHOLM

Häng med oss på en sån där partykväll vi hade förr, du vet, där vi dansar, skrattar och partajar som om ingen morgondag fanns!

 

Nu är det äntligen dags igen! Välkommen att fira våra 60 år men med lite mer stil än förr, så dra på dig dina bästa dansskor och din vita partyoutfit, och gör dig redo för en kväll vi hoppas att du sent ska glömma. Vi ska inte bara fylla år, vi ska fylla kvällen med glädje, skratt och dans!

 

Ett önskemål från oss

Vi önskar inga presenter och vill inte få några tal. Istället blir vi glada om du vill dela ett minne eller en hälsning till den av oss du känner bäst. Skriv ner din hälsning och lägg den i ett kuvert adresserat till Chris eller Michelle. Sen lägger du ditt kuvert i vår minneslåda som vi ställer fram under festen.

 

Allt vi vill ha är du!

Det viktigaste för oss är ditt glada humör och ditt sällskap. Så boka in kvällen, släpp alla hämningar och kom redo för att skapa minnen som varar livet ut.

 

En liten, men viktig anteckning!

Vi är två väninnor som slår ihop våra sköna världar för en kväll där alla är VIP-gäster. Tanken? Att alla ni fantastiska människor ska få en chans att lära känna varandra och vidga era horisonter. Vi lovar – det blir en skön mix av vänner som garanterat kryddar tillvaron!

 

P.S

Om du nu med all makt vill trotsa vår önskan om en presentfri fest och känner att du måste komma med något, var god och rikta då din generositet ENBART till den av oss som du har närmast band till. Detta är inget vi önskar, utan bara en guide om du absolut inte kan komma tomhänt.

Varmt välkomna!
Michelle & Chris

+ 46 70 610 50 23      |  + 46 72 526 11 04

Anmäl dig här!
VI VILL HA DITT SVAR SENAST 16 MAJ

OSA

O.S.A

TACK!

Två flickor dansar
bottom of page